www.erjede.nl respecteert uw privacy gegevens

Wij gebruiken cookies. Deze worden gebruikt om de website, uw browserervaring te verbeteren en bezoekersstatistieken bij te houden. Klik op "Akkoord" om cookies te accepteren en dit venster te sluiten. Meer info

BHV opleiding

BHV Trainingen

Binnen Nederland is elk bedrijf verplicht één of meerdere bedrijfshulpverleners (BHV-ers) op te leiden. Iedere werkgever moet zorgen dat de deskundige bijstand op het gebied van BHV is geregeld.

Binnen deze opleiding wordt de BHV-er geleerd om Eerste Hulp te verlenen, een begin van brand te bestrijden en een ontruiming te begeleiden.

LEH = Levensreddende eerste handelingen

BOC = Brand, Ontruiming en Communicatie

Uiteraard bepalen het soort van bedrijf en de werkzaamheden die er worden uitgevoerd, op welke incidenten de bedrijfshulpverlening zich moet voorbereiden en hoe zij moeten handelen. Indien er binnen uw bedrijf specifieke risico's gelden, zullen de bedrijfshulpverleners (BHV-ers) daar een aanvullende opleiding voor moeten volgen.

ERJéDé zorgt ervoor dat u als komend BHV-er wordt opgeleid volgens het NIBHV. Het NIBHV is een onafhankelijk instituut dat zich richt op het produceren van kwalitatief hoogwaardige producten voor de bedrijfshulpverlening. Het NIBHV ontwikkelt onder andere les- en leerstof en certificeert.

Het minimale aantal cursisten is 5 personen, met een maximaal van 12 personen.

Prijs op aanvraag.

 
Yes